Sexy Kaart van uw appartementen 7 Ongebruikelijke plaatsen voor Cool Sex – Man Journal

Zelfs de gedachten van seks kunnen luie geeuwen veroorzaken als het proces is om te gewoonten en deel te nemen aan dezelfde plaats en dat het in het algemeen niet in een poort klimt, in dezelfde pose.

En indien met de laatste, zeker, dan heb je geen problemen, dan met «geografisch» Diversiteit kan moeilijkheden optreden. Als er geen speciaal in uw huis is «Rode kamer om te spelen», Als een held «50 tinten grijs», wat blijft nog meer? In de slaapkamer? Banloy! Op de bank in de woonkamer? Een beetje beter, maar niet te inspirerend… In de douche? Al warmer!

Maar als je een kijkje nemen op uw eigen appartement, er zijn zeker een paar ongewone plaatsen, die moeten worden toegepast om de seksuele kaart van uw appartement!

Vensterbank

Dit nog schijnbaar nutteloos stuk plastic — Uitstekende bruggenhoofd voor lightning seksuele aanval! Afhankelijk van zijn breedte, kunt u de stoel van de partner op buit en suggereren dat ze je te pakken met mijn voeten, of (als het mogelijk maakt stretching) gooi ze op de schouders.

Tweede optie: Laat de partner naar de vensterbank palmen en zal terug te brengen. De hoek van penetratie enigszins ongebruikelijk, maar alleen de helderheid geven sensaties. Net als het feit dat je kunt buren observeren of voorbijgangers vanaf de straat. Daarom, om het lawaai te minimaliseren, heeft het venster nog steeds https://simplythebestbaseball.com/impotentie-oorzaken-behandeling-en-preventie/ voor een pre-close!

Voorbereiding: Mijnbouw.

Het is genoeg om te verwijderen van de boeken staan ​​erop en het beeldje van God Ganeshy met de vensterbank, evenals vegen stof.

Voorraadkast

Vraag een partner om een ​​pot te krijgen met jam uit Ski Mazi, die al drie jaar niet te wachten in de berging. En toen ze, niet iets te weten, blijkt binnen, maar door middel van de tanden, plotseling het licht uit te schakelen, knuffel terug en bood om iets interessanter te doen. De meest veilige en easy-to-suit, zelfs in de voorwaarden van een kleine berging: de partner rust op zijn handen in de muur en wonden terug. Het effect van de verrassing en het gebrek aan licht wordt vaak toegevoegd aan de helderheid orgasme!

Voorbereiding: Mijnbouw.

Van te voren, er zeker van zijn dat in het proces heb je geen oude skiën of vistuig, opgeruimd twee generaties terug.

Deuropening

Zelfs als je geen berging thuis, er zijn zeker deuropening. En hij zal ook van pas komen! Laat je meisje te krijgen geperst terug naar de deurpost en zakins het been achter je rug. En zo is het niet te snel moe (staat op één voet, dan zelfs plezier), houd het onder de dij. Het zorgt voor druk op de schaamstokken en de diepe penetratie. Maar in elk geval omvat deze houding een snelle seks!

Voorbereiding: Niet vereist bij allen!

Tapijt

Geslachtsbepaling sex op de huid in de buurt van de brandende open haard van de kampioen van iets komt in het aantal seksuele fantasieën van bijna elk meisje. Kan worden geïmplementeerd! In de rol van de huid kan een lange-zero tapijt waarop u comfortabel settelen voeren. Zit gezicht aan elkaar, en laat de partner voeden de benen op je schouders. Dit zal haar spieren te dwingen in te spannen, wat betekent dat een aanpak van een orgasme zal versnellen!

Voorbereiding: gemiddeld.

Het duurt niet alleen een grondige reiniging van het tapijt zelf, maar ook aangrenzende oppervlakken, die meestal geen handen bereiken: bijvoorbeeld, ruimtes onder het bed, een sofa of fauteuils. Het soort niet-primitieve stof-chilmen of de begraafplaatsen van verloren sokken is in staat al heel lang in staat om orgasme als een partner en jij uit te stellen.

Fytball

Als u plotseling een bal voor sportieve activiteiten gekregen, is het mogelijk om het te gebruiken, niet alleen voor gebruik, maar ook voor het plezier. Ga op de bal zitten, mijn benen op de grond rusten en laat de partner op de bovenkant staan, en vertrouw op je torso. Begin met springen, waardoor de amplitude geleidelijk toeneemt.

Voorbereiding: Mijnbouw.

Voordat u begint, wordt u gedood dat het fytball bestand is tegen uw cumulatieve gewicht, anders kan de traumatische verwarring blijken!

Wasmachine

Penitate wanneer de wasmachine begint mode «Haven», Ga op haar zitten, zit boven de partner en laat Centrifuge voor uw plezier werken! Hoewel het alleruit bewegen, zal natuurlijk ook hebben.

U kunt doorgaan integendeel: Usadi het meisje op een werkende wasmachine, wijdverspreide haar knieën, en de armen zelf ertussen. By the way, merkwaardige feit: wasmachines — bijna de enige toestellen in het huis waarvan de hoogte lijkt te specifiek, zodat je niet hoeft op te staan ​​op zijn tenen worden ontworpen, ofwel kraakpand tijdens de seks. Toeval? Denk niet!

Voorbereiding: Mijnbouw.

Het is voldoende om vuil ondergoed te verwijderen en ervoor te zorgen dat er geen spoor achter zich gelaten, geen geur.

Stappen

Als je in je eigen huis wonen, een twee verdiepingen tellende appartement of een andere multi-level woningen, gebruik maken van haar voordelen voor de maximale. Bijvoorbeeld, een trap. Er is niets eenvoudiger: Side aan de stap, en laat de partner te zuchten van de top terug naar u. Voor het gemak kunt u verblijven over de railing.

Voorbereiding: niet verplicht.

Zie hoeveel andere onopgemaakt oppervlakken in uw appartement, die net wachten voor hen om te proberen? En voor dit meestal is geen extra inspanning en voorbereiding vereist.

Maar zodat het geslacht helder en gedenkwaardig bleek te zijn, kan iets nog steeds doen. Helpen voorkomen talen op het belangrijkste punt kan een veilige groente complex ontvangen voor het behoud van natuurlijke potentie .

De plantaardige componenten van het complex handelen zacht en geleidelijk, zonder ongewenste bijwerkingen te veroorzaken.

De voorbereiding bestaat uit vijf Afrikaanse Aphrodisiakov:

  • Karissa-wortel — Toning afrodisiacum, die potentie verbetert;
  • Securinee Viroza, Het verhogen van seksuele aantrekkingskracht;
  • Triumfette Veelwich, Het verhogen van de bloedstroom naar de genitale organen;
  • Georium Mesh, verbetering van doorbloeding in de organen van een kleine bekken;
  • Tree heteromorph — tonic.

Aangezien het complex 100% bloemen is, is het noodzakelijk om het een cursus te nemen en kunt u het op elk gewenst moment doen, en niet voor de seksuele handeling. En het zal niet nodig zijn om de redenen te verzinnen elke keer, waarom het plotseling in het midden van de passie u dringend nodig om te verwijderen in een zeer belangrijk, maar geheimzinnig geval (of dat er nog steeds meestal uitgevonden om de ontvangst van gekoesterde tabletten te verbergen).

Een andere relevante plus complex — Middelen kunnen worden genomen met alcohol. En als je een nieuwe kennis uitgenodigd voor een bezoek aan een glas wijn te drinken en tonen de voordelen van uw appartement, hoeft u niet uit te leggen waarom je niet gaat om jezelf te drinken.

Join The Discussion

Compare listings

Compare